PRISER
I priserna ingår moms med 25%.

BETALSÄTT

MANUELL FAKTURABETALNING
Vid fakturabetalning görs en kreditupplysning på ditt personnummer samt en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadress för att säkerställa att den person som gör beställningen verkligen är den han/hon utger sig för att vara. För att handla mot faktura måste du vara minst 18 år samt bo och vara folkbokförd i Sverige.

Betalningsvillkor är 10 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 100 kr.

FÖRSKOTTSBETALNING
Vid förskottsbetalning betalar du till vårt bankgiro 694-2726.
Detta betalningssätt är enkelt, snabbt och säkert, speciellt om du gör dina betalningar via Internetbank.

ORDERBEKRÄFTELSE
När vi mottagit din order får du automatiskt en orderbekäftelse till din e-postadress med information om din beställning. Kontrollera så att alla uppgifter stämmer. Om du har några frågor om din order är du alltid välkommen att kontakta oss. Tänk på att ha din orderbekräftelse till hands för smidig hantering.

KREDITUPPLYSNING
Vi förbehåller oss rätten att ta kreditupplysning vid köp över 5000 kr.

PERSONLIG INFORMATION
Vi har en sekretesspolicy och respekterar din personliga integritet. När du beställer en vara behöver vi ditt namn, postadress samt din e-postadress för att vi ska kunna skicka dig en orderbekräftelse. De upplysningar vi får av dig, kommer endast att användas för ovanstående interna ändamål. Vi vidarebefordrar på inga villkor dina uppgifter till tredje part och under inga omständigheter skulle vi få för oss att sälja, byta eller låna ut dina uppgifter.

MITT KONTO
När du har registrerat dig och är inloggad så har du tillgång till mycket kundinformation under knappen ”Mitt konto” Där kan du ändra din adress och du ser din orderhistorik och mycket mer.

ÖVRIGT
Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.