OVK Ängelholm

OVK i Ängelholm

Är det dags för OVK-besiktning av fastighet i Ängelholm? Då har du kommit rätt. Lindsells AB:s kontrollanter utför OVK-besiktningar i Ängelholm med omnejd. OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och är en kontroll som ska utföras regelbundet av en certifierad ventilationstekniker. För de flesta typer av byggnader gäller att OVK-besiktning ska genomföras var 3:e-6:e år. Vid OVK-besiktningen kontrolleras den befintliga ventilationen både för att se att ventilationen fungerar som den ska men också för att säkerställa att inomhusklimatet i lokalen är bra. Vid besiktningen ger kontrollanten också förslag på förbättringar som kan minska energiåtgången utan att försämra inomhusmiljön.

Vi är OVK-specialister

Vi har den högsta behörigheten K, vilket innebär att vi får besiktiga även komplicerade bostäder. Du kan vara säker på att kontrollen utförs av en kunnig och noggrann ventilationstekniker när du anlitar oss för att utföra OVK-besiktningar i Ängelholm och övriga Skåne.

OVK-besiktningar av alla typer av fastigheter i Ängelholm

Vi på Lindsells AB utför OVK-besiktningar av ventilationssystem i såväl nybyggda villor (en- och tvåbostadshus) samt återkommande kontroller av flerbostadshus, skolor, vårdlokaler, kontorsbyggnader och industrilokaler. Vi har arbetat med ventilation i över 50 år. Med vår höga kompetens och erfarenhet av arbete med ventilation kan vi garantera väl utförda kontroller och detaljerade OVK-protokoll.

Vad behöver du göra?

Byggnadens ägare, t.ex. kommunen eller bostadsföreningen, är den som har ansvaret att se till att OVK utförs. Ägaren väljer själv vilket företag som ska utföra OVK-besiktningen. Det viktigaste för ägaren att tänka på är att besiktningen ska utföras av en certifierad kontrollant. Lindsells AB är certifierade med behörighet K, d.v.s. vi får kontrollera även komplicerade bostäder. Det gör att du kan känna dig helt trygg med ditt val av OVK-kontrollant när du anlitar oss.

Läs gärna mer om OVK och OVK-besiktningar på Boverket.

Har du frågor om OVK eller önskar boka OVK-besiktning i Ängelholm? Kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert