OVK Malmö

Söker du besiktningsman för att genomföra OVK-besiktning i Malmö? Då har du kommit rätt. Vi har kontrollanter som utför OVK-besiktningar i Malmö med omnejd. OVK, obligatorisk ventilationskontroll, ska göras regelbundet av en certifierad ventilationstekniker. För de flesta typer av byggnader gäller att de ska OVK-besiktigas var 3:e-6:e år. Vid en OVK-besiktning kontrolleras befintlig ventilation för att säkerställa att inomhusklimatet i lokalen är bra och att ventilationen fungerar. Samtidigt ska kontrollanten ge förslag till förbättringar som kan minska energiåtgången utan att försämra inomhusmiljön.

Specialister på OVK

Lindsells AB har den högsta behörigheten K (för komplicerade bostäder). När du anlitar oss för att utföra OVK-besiktningar i Malmö och övriga Skåne kan du vara säker på att kontrollen utförs av en kunnig och noggrann ventilationstekniker.

OVK-besiktningar av alla typer av byggnader i Malmö

Vi utför OVK-besiktningar av ventilationssystem i såväl nybyggda villor (en- och tvåbostadshus) samt återkommande kontroller av skolor, vårdlokaler, flerbostadshus, kontorsbyggnader och industrilokaler. Med lång erfarenhet och hög kompetens garanterar vi väl utförda kontroller och detaljerade OVK-protokoll.

Vad behöver du göra?

Det är byggnadens ägare, t.ex. kommunen eller bostadsföreningen, som har ansvaret att se till att OVK utförs. Ägaren väljer själv vilket företag som ska utföra OVK-besiktningen och det är viktigt att tänka på att besiktningen ska utföras av en certifierad kontrollant. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med ditt val. Vi är certifierade med behörighet K, vilket innebär att vi får kontrollera även komplicerade bostäder.

Läs gärna mer om OVK och OVK-besiktningar på Boverket.

Har du frågor om OVK eller önskar boka OVK-besiktning i Malmö? Kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert