Värmepump Ängelholm

Installation av värmepump i Ängelholm

Lindsells AB erbjuder försäljning, installation samt service av värmepumpar i Ängelholm med omnejd. Vi har under många år arbetat med värmepumpar och levererar helhetslösningar av kvalitet för att sänka dina uppvärmningskostnader.

Varför är en värmepump en bra uppvärmningskälla att investera i? Det finns tre riktigt bra skäl:

  • Billigt
  • Miljövänligt
  • Enkelt

Värmepump är också det perfekta alternativet om du inte kan borra för bergvärme eller gräva för jordvärme på din tomt. Tack vare att en värmepump inte ställer några krav på tomten är den ett smart val för de allra flesta bostäder, kontor och industrifastigheter.

Mitsubishi värmepumpar för fastigheter av alla slag

Vi har ett komplett sortiment av värmepumpar där du hittar modeller som passar alla typer av fastigheter. Vi säljer värmepumpar av modellerna luft/luft och luft/vatten. För dig som fastighetsägare kan det kan vara svårt att veta vad för värmepump som passar dina behov bäst. Kontakta oss gärna på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se om du har frågor gällande värmepumpar och uppvärmning.

På vår hemsida hittar du också mer information om de olika modellerna luft/luft-värmepump, frånluftsvärmepump och luft/vattenvärmepump, vad som är för- och nackdelar med respektive modell.

Nöjda kunder i Ängelholm

På Lindsells AB finns specialister på värmepumpar som genom åren har hjälpt många nöjda kunder i bl.a. Ängelholm och övriga Skåne. Det våra kunder verkligen uppskattar är vår kunniga personal, men också att vi tack vare hög flexibilitet snabbt kan vara på plats och installera värmepumpar och våra andra produkter. Med vår samlade kunskap kan vi ta ett helhetsgrepp på din uppvärmning och samtidigt erbjuda ventilationslösningar. Alla våra lösningar anpassar vi helt efter dina behov. Om du endast vill köpa en värmepump för att installera den själv, kan du självklart beställa den i vår webbshop.

Vanliga frågor och svar

Hjälper ni till med installation av mitsubishi värmepumpar i Ängelholm?

Ja, Lindsells AB har montörer på plats i Ängelholm för att utföra installation och service av värmepumpar.

Hur kan jag beställa både värmepump och installation?

Kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se så hjälper vi dig.

Hur mycket kan jag sänka min uppvärmningskostnad med genom att installera en värmepump?

En värmepump kan hjälpa dig att sänka din uppvärmningskostnad med upp till 80%. För att spara så mycket är det viktigt att pumpen är rätt dimensionerad för dina behov.

Vad är fördelen med att anlita er i Ängelholm?

Vi är en helhetsleverantör och kan hjälpa dig hela vägen. Från att välja rätt värmepump till att installera pumpen och utföra service. Lindsells AB har ett gott anseende bland våra kunder i Ängelholm och övriga Skåne.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert