Värmepump Båstad

Installation av värmepump i Båstad

Vi på Lindsells AB erbjuder både försäljning, installation samt service av värmepumpar i Båstad med omnejd. I många år har vi arbetat med värmepumpar och kan därför garantera att vi levererar helhetslösningar av kvalitet för att sänka dina uppvärmningskostnader.

Varför är en värmepump värd att investera i? Det finns tre starka skäl:

  • Billigt
  • Miljövänligt
  • Enkelt

Att installera en värmepump är också det perfekta alternativet för dig som inte kan borra för bergvärme eller gräva för jordvärme på din tomt. Då en värmepump inte ställer några krav på tomten är den ett smart val för de allra flesta bostäder, kontor och industrifastigheter.

Vi har Mitsubishi värmepumpar för alla fastigheter

Lindsells AB har ett komplett sortiment av värmepumpar där du hittar modeller som passar alla typer av fastigheter. Vi säljer främst värmepumpar av modellerna luft/luft och luft/vatten. För dig som fastighetsägare kan det kan vara svårt att veta vilken typ av värmepump som passar dina behov bäst. Kontakta oss gärna på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se om du har frågor gällande värmepumpar och uppvärmning.

På vår hemsida finns också mer information om de olika värmepumpsmodellerna och vad som är för- och nackdelar med respektive modell. Läs mer om luft/luft-värmepump, frånluftsvärmepump och luft/vattenvärmepump.

Många nöjda kunder i Båstad

Våra specialister på värmepumpar har genom åren hjälpt många nöjda kunder i bl.a. Båstad och övriga Skåne. Våra kunder uppskattar verkligen vår kunniga personal, men också att vi tack vare hög flexibilitet snabbt kan vara på plats och installera värmepumpar och våra andra produkter. Med vår samlade kunskap kan vi ta ett helhetsgrepp på din uppvärmning och samtidigt erbjuda ventilationslösningar. Vi anpassar alla våra lösningar efter dina behov. Om du vill köpa en värmepump för att installera den själv, kan du självklart beställa den i vår webbshop.

Vanliga frågor och svar

Hjälper ni till med installation av Mitsubishi värmepumpar i Båstad?

Ja, vi har montörer på plats i Båstad för att utföra installation och service av värmepumpar.

Kan jag beställa både värmepump och installation?

Kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se så hjälper vi dig.

Hur mycket kan jag sänka min uppvärmningskostnad med genom att installera en värmepump?

En värmepump kan hjälpa dig att sänka din uppvärmningskostnad med upp till 80%. För att spara så mycket är det viktigt att pumpen är rätt dimensionerad för dina behov.

Vad är fördelen med att anlita er?

Vi är en totalleverantör som kan hjälpa dig hela vägen. Från att välja rätt värmepump i Båstad till att installera pumpen och utföra service. Lindsells AB har ett gott anseende bland våra kunder i Båstad och övriga Skåne.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert