Värmepump Halmstad

Installation av värmepump i Halmstad

Vi på Lindsells AB erbjuder försäljning och installation av värmepumpar samt service av värmepumpar i Halmstad med omnejd. Vi har i många år arbetat med värmepumpar och kan därför garantera att vi levererar helhetslösningar av kvalitet för att sänka dina uppvärmningskostnader.

Vad är fördelarna med att investera i en värmepump?

  • Billigt
  • Miljövänligt
  • Enkelt

En värmepump är också det perfekta valet för dig som inte kan borra för bergvärme eller gräva för jordvärme på din tomt. Då en värmepump inte ställer några krav på tomten är den ett smart val för de allra flesta bostäder, industrifastigheter och kontor.

Vi har Mitsubishi värmepumpar för alla fastigheter

Lindsells AB har ett stort utbud av värmepumpar där du hittar modeller som passar alla typer av fastigheter. I vårt sortiment hittar du bl.a. värmepumpar av modellerna luft/luft och luft/vatten. För dig som fastighetsägare kan det kan vara svårt att veta vilken typ av värmepump som du ska välja. Kontakta oss gärna på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se om du har frågor gällande värmepumpar och uppvärmning.

På vår hemsida finns också mer information om de olika värmepumpsmodellerna. Där kan du läsa om vad som är för- och nackdelar med respektive modell. Läs mer om luft/luft-värmepump, frånluftsvärmepump och luft/vattenvärmepump.

Många nöjda kunder i Halmstad

Genom åren har våra specialister på värmepumpar hjälpt många nöjda kunder i Halmstad. Våra kunder uppskattar verkligen vår kunniga personal, men också att vi tack vare hög flexibilitet snabbt kan vara på plats och installera värmepumpar och våra andra produkter. Med vår samlade kunskap kan vi ta ett helhetsgrepp på din uppvärmning och samtidigt erbjuda ventilationslösningar. Vi anpassar alla våra lösningar efter dina behov. Om du vill beställa en värmepump för att installera den själv, kan du självklart göra det i vår webbshop.

Vanliga frågor och svar

Hjälper ni till med installation av mitsubishi värmepumpar i Halmstad?

Ja, vi har montörer på plats i Halmstad för att utföra installation och service av värmepumpar.

Kan jag beställa både värmepump och installation?

Kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se så hjälper vi dig.

Hur mycket kan jag sänka min uppvärmningskostnad med genom att installera en värmepump?

En värmepump kan hjälpa dig att sänka din uppvärmningskostnad med upp till 80%. För att spara så mycket är det viktigt att pumpen är rätt dimensionerad för dina behov.

Vad är fördelen med att anlita er?

Vi är en totalleverantör som kan hjälpa dig med allt runt din uppvärmning. Vi är med dig från start till mål, från att välja rätt värmepump i Halmstad till att installera pumpen och utföra service. Vi har ett gott anseende bland våra kunder i Halmstad med omnejd.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert