Värmepump Helsingborg

Installation av värmepump i Helsingborg

Lindsells AB erbjuder både försäljning och installation samt service av Mitsubishi värmepumpar i Helsingborg med omnejd. Vi har många års erfarenhet av arbete med värmepumpar och levererar helhetslösningar för att sänka dina uppvärmningskostnader.

Varför ska du investera i en värmepump? Det finns tre stora skäl:

  • Billigt
  • Miljövänligt
  • Enkelt

Om du inte kan borra för bergvärme eller gräva för jordvärme på din tomt är en värmepump det perfekta alternativet. Det innebär att värmepumpar är ett smart val för de allra flesta bostäder, kontor och industrifastigheter.

Mitsubishi Värmepumpar för alla typer av fastigheter i Helsingborg

I Lindsells AB:s sortiment av värmepumpar hittar du modeller som passar alla typer av fastigheter. Vi säljer värmepumpar av både luft/luft och luft/vatten modell. För dig som fastighetsägare kan det kan vara svårt att veta vad som täcker just dina behov bäst. Varmt välkommen att kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se om du har frågor som rör värmepumpar och uppvärmning.

På vår hemsida hittar du också mer information om för- och nackdelar med de olika modellerna; Luft/luft-värmepump, frånluftsvärmepump och luft/vattenvärmepump.

Nöjda kunder i Helsingborg

Vi på Lindsells AB är specialister på värmepumpar och genom åren har vi fått många nöjda kunder i bl.a. Helsingborg och övriga Skåne. Det våra kunder verkligen uppskattar är vår kunniga personal som tack vare hög flexibilitet snabbt kan vara på plats och installera värmepumpar och våra andra produkter. Med vår samlade kunskap kan vi ta ett helhetsgrepp på din uppvärmning och även erbjuda ventilationslösningar. Samtliga lösningar kan vi anpassa helt efter dina behov. Om du endast är på jakt efter en värmepump för att installera den själv, kan du självklart också beställa din värmepump i vår webbshop.

Vanliga frågor och svar

Erbjuder ni installation av mitsubishi värmepumpar i Helsingborg?

Ja, Lindsells AB har montörer på plats och utför installation och service av värmepumpar i Helsingborg med omnejd.

Hur kan jag beställa både värmepump och installation?

Kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se så hjälper vi dig.

Hur mycket kan jag sänka min uppvärmningskostnad med genom att installera en värmepump?

En värmepump kan hjälpa dig att sänka din uppvärmningskostnad med upp till 80%. För att spara så mycket är det viktigt att pumpen är rätt dimensionerad för dina behov.

Vad är fördelen med att anlita er?

Lindsells AB är en helhetsleverantör och kan hjälpa dig hela vägen. Ända från att välja rätt värmepump till att installera pumpen och utföra service. Lindsells AB har ett gott anseende bland våra kunder i Helsingborg och övriga Skåne.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert