Värmepump Lund

Installation av värmepump i Lund

Vi erbjuder försäljning, installation och service av värmepumpar i Lund med omnejd. Lindsells AB har arbetat med värmepumpar i många år och erbjuder helhetslösningar för att sänka dina uppvärmningskostnader.

Det finns tre stora skäl att investera i en värmepump:

  • Det är billigt
  • Det är miljövänligt
  • Det är enkelt

En värmepump är också det perfekta alternativet för dig om inte kan borra för bergvärme eller gräva för jordvärme. Det gör att värmepumpar till ett smart val för de allra flesta bostäder, kontor och industrifastigheter.

Mitsubishi värmepumpar för alla behov

I vårt sortiment av värmepumpar finns modeller som passar alla typer av fastigheter. Vi säljer även värmepumpar av både luft/luft och luft/vatten modell. Det kan vara svårt att veta vad som passar just din fastighet bäst. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se

Läs gärna mer om hur luft/luft-värmepump, frånluftsvärmepump och luft/vattenvärmepump fungerar då varje typ har sina för- och nackdelar.

Nöjda kunder i Lund

Vi är specialister på värmepumpar och har många nöjda kunder i bl.a. Lund och övriga Skåne. Våra kunder uppskattar att vi har kunnig personal som tack vare hög flexibilitet snabbt kan vara på plats och installera värmepumpar och våra andra produkter. Genom att ta ett helhetsgrepp på din uppvärmning och även erbjuda ventilationslösningar kan vi anpassa våra lösningar helt efter dina behov. Om du hellre vill installera din värmepump själv kan du beställa den här i vår webbshop.

Vanliga frågor och svar

Erbjuder ni installation av mitsubishi värmepumpar i Lund?

Ja, vi har montörer som utför installation och service av värmepumpar i Lund med omnejd.

Hur beställer jag värmepump inklusive installation i Lund?

Kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se så hjälper vi dig.

Hur mycket kan jag spara på att installera en värmepump?

Det är möjligt att sänka sin uppvärmningskostnad med upp till 80%. För att spara så mycket är det viktigt att pumpen är rätt dimensionerad för dina behov.

Vad är fördelen med att anlita er i Lund?

Lindsells AB är en totalentrenör och kan hjälpa dig hela vägen, från att välja rätt värmepump till att installera den och utföra service. Vi har ett gott rykte bland våra kunder i Lund och övriga Skåne.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert