Ventilation Ängelholm

Installation av ventilation i Ängelholm

Är det dags att se över ventilationen i Ängelholm, antingen i bostaden eller i en större fastighet? Lindsells AB är en helhetsentreprenör inom ventilation och specialist på att hitta rätt ventilationssystem alla typer av byggnader. Vi har stor kunskap om inomhusklimat och vet vad som krävs för att uppnå det klimat du önskar.

Komplett översyn av ventilation

Våra ventilationstekniker kan hjälpa till med allt från projektering till installation och service av ventilationsanläggningar i allt från bostäder och skolor till industrilokaler. Vi som bor i Norden vistas en stor del av dygnet inomhus och för att vi ska må bra är det a och o med en fungerande ventilation, både i hemmet och på arbetet. Lindsells AB erbjuder kompletta lösningar på alla typer av ventilationsproblem.

Vi tänker långsiktigt och hållbart

Lindsells AB står för kvalitet och levererar hållbara lösningar till kunder i Ängelholm med omnejd. Samtliga produkter som vi säljer och levererar är noggrant testade. Varje installation anpassas efter kundens behov. Efter en noggrant utförd analys inför installationen strävar vi efter att vårt arbete med er nya ventilationsanläggning också blir en bra lösning ut ekonomiskt perspektiv. Genom att arbeta med långsiktiga lösningar hjälper vi dessutom miljön.

Nöjda kunder i Ängelholm

Vi på Lindsells AB monterar ca 450 st FTX aggregat varje år. Med över 50 års erfarenhet av ventilation har vi genom åren fått många nöjda kunder i Ängelholm med omnejd. Våra kunder uppskattar vår kunskap, flexibilitet och snabbhet. Vi som totalleverantör gör det enkelt för dig eftersom vi kan ta ett helhetsgrepp över din fastighet.

Certifierad partner för flera märken av ventilationer

Vi är certifierad partner till Enervent, Fläktwoods, Flexit, Recovent och Systemair. Vi har specialister på både bostadsventilation och större ventilationsanläggningar för industri och kontor. Våra produkter kan också beställas via webshopen och för att montera själv om du så önskar. Varmt välkommen att kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se om du har du några frågor om ventilation i Ängelholm eller våra produkter.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert