Ventilation Båstad

Ventilation i Båstad

Behöver du hjälp med ventilationen i Båstad, antingen i din bostad eller en större fastighet? Lindsells AB är en helhetsentreprenör inom ventilation och expert på att anpassa ventilationssystem till alla typer av byggnader. Våra ventilationstekniker har stor kunskap om inomhusklimat och vet vad som krävs för att uppnå det klimat du önskar.

Komplett översyn av ventilation

Vi kan hjälpa till med allt från projektering till installation och service av ventilationsanläggningar i bostäder, skolor, industrilokaler m.m. Vi som bor i Sverige vistas en större del av dygnet inomhus och för att vi ska må bra är det nödvändigt med en fungerande ventilation, både i hemmet och på arbetet. Lindsells AB erbjuder kompletta lösningar för att åtgärda alla typer av ventilationsproblem.

Vi tänker långsiktigt och hållbart

Lindsells AB står för kvalitet och hållbarhet när vi levererar våra ventilationslösningar till kunder i Båstad med omnejd. Samtliga produkter i vårt sortiment är noggrant testade. Varje installation anpassas efter kundens behov. Inför installationen görs en noggrann analys av era behov. Vi strävar efter att vårt arbete med er nya ventilationsanläggning också blir en bra lösning ut ekonomiskt perspektiv. Genom att arbeta med långsiktiga lösningar hjälper vi dessutom miljön.

Nöjda kunder i Båstad

Lindsells AB monterar ca 450 st FTX aggregat varje år. Vi har över 50 års erfarenhet av ventilation och har genom åren fått många nöjda kunder i Båstad med omnejd. Vi ser att kunderna uppskattar vår kunskap, flexibilitet och snabbhet men framförallt att vi är en totalleverantör som gör det enkelt för kunden, eftersom vi kan ta ett helhetsgrepp över fastigheten.

Certifierad partner för flera märken av ventilation

Lindsells AB är certifierad partner till Enervent, Fläktwoods, Flexit, Recovent och Systemair. I företaget finns specialister på både bostadsventilation och större ventilationsanläggningar för industri och kontor. Våra produkter kan också beställas via webshopen och om du önskar montera själv. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se om du har du några frågor om ventilation i Båstad eller våra produkter.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert