Ventilation Malmö

Installation av ventilation i Malmö

Behöver du hjälp att se över fastighetens ventilation? Vi är en totalentreprenör inom ventilation och specialist på att hitta rätt ventilationssystem din bostad. Vi kan inomhusklimat och vet vad som behövs för att uppnå det klimat du önskar.

Ventilation i alla lägen

Vi hjälper till med allt från projektering till installation och service av ventilationsanläggningar i alla typer av fastigheter såsom skolor, industrifastigheter och bostäder. För att vi nordbor, som vistas så stor del av dygnet inomhus, ska må bra är det viktigt med en fungerande ventilation både i hemmet och på arbetet. Lindsells AB erbjuder lösningar på alla typer av ventilationsproblem.

Långsiktigt och hållbart

Lindsells AB står för kvalitet. Vi levererar hållbara lösningar till kunder i Malmö med omnejd. Våra produkter är noggrant testade och vi anpassar våra installationer efter era behov. Genom en grundligt utförd analys inför installationen blir vårt arbete med er nya ventilationsanläggning också en bra lösning ut ekonomiskt perspektiv. Med långsiktiga lösningar hjälper vi också miljön.

Nöjda kunder i Malmö

Varje år monterar Lindsells AB ca 450 st FTX aggregat. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Malmö med omnejd. Kunderna uppskattar vår kunskap, snabbhet och flexibilitet. Vi gör det enkelt för dig genom att vi som helhetsleverantör kan ta ett helhetsgrepp över din fastighet.

Certifierad partner för flera märken

Lindsells AB är certifierad partner till Systemair, Fläktwoods, Flexit, Recovent och Enervent. Vi är experter på bostadsventilation och större ventilationsanläggningar för industri och kontor. Du kan också beställa våra produkter via webshopen och montera själv om du så önskar. Har du några frågor om ventilation eller våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert