Värmepump Malmö

Installation av värmepump i Malmö

Lindsells AB erbjuder inte bara försäljning utan även installation och service av värmepumpar i Malmö med omnejd. Vi har arbetat med värmepumpar i många år och levererar helhetslösningar för att sänka dina uppvärmningskostnader.
Varför ska du investera i en värmepump? Detta är tre starka skäl:

  • Billigt
  • Miljövänligt
  • Enkelt

För dig som inte kan borra för bergvärme eller gräva för jordvärme är en värmepump det perfekta alternativet. Det gör att värmepumpar till ett smart val för de allra flesta bostäder, kontor och industrifastigheter.

Vi har Mitsubishi värmepumpar för alla behov

I vårt sortiment av värmepumpar hittar du modeller som passar alla typer av fastigheter. Lindsells AB säljer värmepumpar av både luft/luft och luft/vatten modell. Det kan vara svårt att veta vad som passar just din fastighet bäst. Varmt välkommen att kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se om du har frågor som rör värmepumpar och uppvärmning.

Luft/luft-värmepump, frånluftsvärmepump och luft/vattenvärmepump är olika modeller som alla har sina för- och nackdelar. Läs gärna mer om det här.

Nöjda kunder i Malmö

Vi är specialister på värmepumpar och genom åren har vi fått många nöjda kunder i bl.a. Malmö och övriga Skåne. Något som våra kunder verkligen uppskattar är vår kunniga personal som tack vare hög flexibilitet snabbt kan vara på plats och installera värmepumpar och våra andra produkter. Tack vare att vi kan ta ett helhetsgrepp på din uppvärmning och även erbjuda ventilationslösningar kan vi anpassa våra lösningar helt efter dina behov. Du kan självklart också beställa din värmepump i vår webbshop och installera den själv.

Vanliga frågor och svar

Erbjuder ni installation av  Mitsubishi värmepumpar i Malmö?

Ja, våra montörer finns på plats och utför installation och service av värmepumpar i Malmö med omnejd.

Hur kan jag beställa värmepump inklusive installation?

Kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se så hjälper vi dig.

Hur mycket kan jag sänka min uppvärmningskostnad med genom att installera en värmepump?

Det är möjligt att sänka sin uppvärmningskostnad med upp till 80%. För att spara så mycket är det viktigt att pumpen är rätt dimensionerad för dina behov.

Vad är fördelen med att anlita er?

Vi är en helhetsleverantör och kan hjälpa dig hela vägen. Allt från att välja rätt värmepump i Malmö till att installera pumpen och utföra service. Lindsells AB har ett gott rykte bland våra kunder i Malmö och övriga Skåne.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert