Flexit

Idag finns ett brett sortiment av FTX aggregat för bostäder både till nyproduktion och för utbyte av äldre ventilationsaggregat. De passar även som ut utbytesaggregat till tex Rexonet RDAA Bacho Minimaster ACF RDKB.

Flexit – ledare inom energieffektiva ventilationslösningar

Flexit är en pålitlig och ledande aktör inom utvecklingen och tillverkningen av energieffektiva ventilationslösningar för både bostäder och kommersiella fastigheter. Med över fyrtio års erfarenhet på marknaden har de etablerat sig som en pålitlig partner för dem som strävar efter att skapa en sundare inomhusmiljö.

Deras sortiment av produkter inkluderar ett brett utbud av FTX-aggregat och centraldammsugare, som är utformade för att möta olika behov och krav. Oavsett om det handlar om att säkerställa en konstant tillförsel av frisk luft i en nybyggd villa eller att uppgradera ventilationssystemet i en befintlig fastighet, har de en lösning som passar.

En sundare inomhusmiljö

Flexit är dedikerade till att skapa en sundare inomhusmiljö för människor att leva och arbeta i. Genom att erbjuda produkter av hög kvalitet som effektivt ventilerar och renar luften, hjälper Flexit sina kunder att minska risken för luftburna allergener och andra hälsoproblem. Genom att investera i deras ventilationslösningar kan man förbättra både fysisk och mental hälsa.

Flexit strävar ständigt efter att vara i framkant av innovation och utveckling inom ventilationsbranschen. Genom att investera i forskning och utveckling fortsätter de att utveckla nya produkter och tekniker som möter de växande behoven hos sina kunder. Genom att vara en ansvarstagande aktör i branschen tar Flexit ett steg närmare en mer hållbar och hälsosam framtid för alla.

För en hälsosam livsstil

En hälsosam livsstil börjar med ren och frisk luft. Med dessa produkter kan du säkerställa att du andas in luft av högsta kvalitet varje dag. Genom att investera i en ventilationslösning tar du ett viktigt steg mot att förbättra din livskvalitet och hälsa på lång sikt. Ge dig själv och din familj den bästa möjliga inomhusmiljön med Flexit.

Vanliga frågor och svar

Vad erbjuder Flexit för produkter?

Flexit erbjuder ett brett utbud av energieffektiva ventilationsaggregat och centraldammsugare för både bostäder och kommersiella fastigheter.

Vilka är fördelarna med att välja Flexits produkter?

Produkterna garanterar en sund inomhusmiljö genom effektiv ventilation och rening av luften, vilket främjar hälsa och välbefinnande.

Är produkterna energieffektiva?

Ja, de är utformade med fokus på energieffektivitet för att minska både energiförbrukning och kostnader för användarna.

Kan produkterna användas för både nyproduktion och utbyte av befintliga system?

Ja, de är mångsidiga och kan anpassas för både nyinstallationer och för att ersätta äldre ventilationsaggregat.

Kan Flexits produkter integreras med smarta hem-system?

Produkterna är kompatibla med många smarta hem-system för ökad bekvämlighet och kontroll över inomhusmiljön.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert