Ventilation Helsingborg

Installation av ventilation i Helsingborg

Söker du efter ett företag för att se över bostadsventilation eller ventilationen i en större fastighet? Vi är en helhetsentreprenör inom ventilation och specialist på att hitta rätt ventilationssystem alla typer av byggnader. Vi på Lindsells AB kan inomhusklimat och vet vad som behövs för att uppnå det klimat du önskar.

Komplett översyn av ventilation

Våra ventilationstekniker hjälper till med allt från projektering till installation och service av ventilationsanläggningar i Helsingborg i allt från skolor till industrilokaler och bostäder. Vi som bor i Sverige vistas en stor del av dygnet inomhus och för att vi ska må bra är det viktigt med en fungerande ventilation, både på arbetet och i hemmet. Lindsells AB har lösningar på alla typer av ventilationsproblem.

Långsiktigt och hållbart

Vi står för kvalitet. Lindsells AB levererar hållbara lösningar till kunder i Helsingborg med omnejd. Alla produkter som vi säljer och levererar är noggrant testade. Vi anpassar varje installation efter kundens behov. Efter en noggrant utförd analys inför installationen blir vårt arbete med er nya ventilationsanläggning också en bra lösning ut ekonomiskt perspektiv. Genom att arbeta med långsiktiga lösningar hjälper vi dessutom miljön.

Nöjda kunder i Helsingborg

Varje år monterar vi på Lindsells AB ca 450 st FTX aggregat. Med över 50 års erfarenhet av ventilation har vi genom åren fått många nöjda kunder i Helsingborg med omnejd. Våra kunder uppskattar vår kunskap, snabbhet och flexibilitet. Vi gör det enkelt för dig genom att vi som totalleverantör kan ta ett helhetsgrepp över din fastighet.

Certifierad partner för flera märken ventilation

Lindsells AB är certifierad partner till Fläktwoods, Flexit, Recovent, Systemair och Enervent. Vi har specialister på både större ventilationsanläggningar för industri och kontor men även bostadsventilation. Det går också bra att beställa våra produkter via webshopen och montera själv om du så önskar. Varmt välkommen att kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se om du har du några frågor om ventilation i Helsingborg eller våra produkter.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert