Ventilation Lund

Installation av ventilation i Lund

Behöver du hjälp att se över bostadsventilation eller i en större fastighet? Vi är en totalentreprenör inom ventilation och specialist på att hitta rätt ventilationssystem alla typer av byggnader. Vi kan inomhusklimat och vet vad som behövs för att uppnå det klimat du önskar.

Ventilation i alla lägen

Vi hjälper till med allt från projektering till installation och service av ventilationsanläggningar i allt från skolor till industrilokaler och bostäder. För att vi som bor i Sverige, som vistas så stor del av dygnet inomhus, ska må bra är det viktigt med en fungerande ventilation både på arbetet och i hemmet. Lindsells AB erbjuder lösningar på alla typer av ventilationsproblem.

Lindsells AB tänker långsiktigt och hållbart

Vi står för kvalitet. Lindsells AB levererar hållbara lösningar till kunder i Lund med omnejd. De produkter vi säljer och levererar är noggrant testade och vi anpassar våra installationer efter era behov. Genom en grundligt utförd analys inför installationen blir vårt arbete med er nya ventilationsanläggning också en bra lösning ut ekonomiskt perspektiv. Med långsiktiga lösningar hjälper vi dessutom miljön.

Nöjda kunder i Lund

Varje år monterar vi på Lindsells AB ca 450 st FTX aggregat. Genom åren har vi fått många nöjda kunder i Lund med omnejd. Vi ser att kunderna uppskattar vår kunskap, snabbhet och flexibilitet. Vi gör det enkelt för dig genom att vi som helhetsleverantör kan ta ett helhetsgrepp över din fastighet.

Vi är certifierad partner för flera märken

Lindsells AB är certifierad partner till Systemair, Fläktwoods, Flexit, Recovent och Enervent. Vi är experter på både större ventilationsanläggningar för industri och kontor, som bostadsventilation. Du kan också beställa våra produkter via webshopen och montera själv om du så önskar. Du är varmt välkommen att kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se om du har du några frågor om ventilation eller våra produkter.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert