Ventilation Halmstad

Installation av ventilation i Halmstad

Behöver du hjälp med ventilationen i din bostad eller en större fastighet i Halmstad? Lindsells AB är en totalentreprenör inom ventilation och expert på att anpassa ventilationssystem till alla typer av byggnader. Våra ventilationsexperter har stor kunskap om inomhusklimat och vet vad som krävs för att uppnå det klimat du önskar.

Komplett översyn av ventilation

Vi på Lindsells AB kan hjälpa till med allt från projektering till installation och service av ventilationsanläggningar i skolor, industrilokaler, bostäder m.m. För oss som bor i Sverige och vistas en större del av dygnet inomhus är det nödvändigt med en fungerande ventilation, både i hemmet och på arbetet, för att vi ska må bra. Vi erbjuder kompletta lösningar för att åtgärda alla typer av ventilationsproblem.

Lindsells AB tänker långsiktigt och hållbart

Vi står för kvalitet och hållbarhet när vi levererar våra ventilationslösningar till kunder i Halmstad med omnejd. Alla produkter i vårt sortiment är noggrant testade och varje installation anpassas efter kundens behov. Inför en installation utförs en noggrann analys av era behov. Vi strävar efter att vårt arbete med er nya ventilationsanläggning också blir en bra lösning ut ekonomiskt perspektiv. Genom att arbeta med långsiktiga lösningar hjälper vi dessutom miljön.

Nöjda kunder i Halmstad

Vi monterar ca 450 st FTX aggregat varje år. Lindsells AB har över 50 års erfarenhet av ventilation i Halmstad och runt om i Sverige och har genom åren fått många nöjda kunder i Halmstad med omnejd. Kunderna uppskattar vår kunskap, snabbhet och flexibilitet, men framförallt att vi är en helhetsleverantör som gör det enkelt för kunden, eftersom vi kan ta ett helhetsgrepp över fastigheten.

Certifierad partner för flera märken av ventilation

Vi är certifierad partner till märkena Enervent, Fläktwoods, Flexit, Recovent och Systemair. Hos oss finns specialister på både bostadsventilation och större ventilationsanläggningar för industri och kontor. Du kan också beställa våra produkter via webshopen om du önskar montera själv. Har du några frågor om ventilation i Halmstad eller våra produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på 046-71 30 05 eller via e-post info@lindsells.se.

Kontakta Oss Idag för en Offert

Kontakta Oss Idag för en Offert